Fisk og filosofi

Friske lokale kvalitetsråvarer, sporbarhed og håndtering med høj moral er vores motto...

Fisk skal først og fremmest være frisk . Derforuden må den meget gerne være fisket og landet på Bornholm, af lokale kuttere, når sæson og vejrlig tillader det. Nærhedsprincippet er vigtigt, men desværre ikke altid muligt.

Fiskeværkstedet køber flere gange om ugen lokalt landet fisk til forarbejdning, filetering og rygning i Fiskeværkstedets egen produktion i Svaneke.

Det er ikke alle de fiskearter vi anvender, som fiskes i Østersøen og dermed landes på Bornholm – dem ”importerer” vi, som man siger på Bornholm, fra andre dele af Danmark.

Fisk skal være fisket på et bæredygtigt grundlag – og med fuld sporbarhed. Det er vigtigt, at der også er fisk i havet til morgendagens generationer.

Hvor det er muligt, køber vi MSC certificeret fisk.

Fiskeværkstedet leverer lokalt producerede fiskeprodukter til en række restauranter på Bornholm, inklusiv naturligvis til vores egen restaurant –  B’s Fiskeværksted.

Vores dygtige kokke tryller videre, tilbereder og anretter vores fiskeretter på vores måde – sådan at et besøg på B’s Fiskeværksted giver nye kulinariske oplevelser til vores gæster.

 

Per Hansen

B’s Fiskeværksted