Fisk og filosofi
Friske kvalitetsråvarer, sporbarhed og håndtering med høj moral er vores motto...
Fisk skal først og fremmest være frisk. Vi lægger vægt på det traditionelle valg af fiskearter som torsk og rødspætte, men har også afhængig af årstid arter som sandart og hellefisk på menuen. Fisk som du ikke ser alle steder. I 2024 valgte vi (endelig) at sætte Moule Frites på kortet til frokost og det er der blevet taget godt imod
- I er mange muslingeelskere derude :-) Så det er planen at fortsætte med dette!
Vi røger og krydrer selv vores sild i Fiskeværkstedets egen produktion i Svaneke.
Fisk skal være fisket på et bæredygtigt grundlag – og med fuld sporbarhed. Det er vigtigt, at der også er fisk i havet til morgendagens generationer.
Hvor det er muligt, køber vi MSC certificeret fisk.
Fiskeværkstedet leverer lokalt producerede fiskeprodukter til en række restauranter på Bornholm, inklusiv naturligvis til vores egen restaurant – B’s Fiskeværksted.
Vores dygtige kokke tryller videre, tilbereder og anretter vores fiskeretter på vores måde – sådan at et besøg på B’s Fiskeværksted giver nye kulinariske oplevelser til vores gæster.
Per Hansen
B’s Fiskeværksted